Leonora Wijers

pedicure DV RV

Sinds september 2006 werk ik op vrijdag in de praktijk.
Wat ik fijn en leuk bij Tineke vind, is dat ik collega’s heb die me scherp houden en de mogelijkheid om me te ontwikkelen door middel van trainingen en de nieuwste technieken. En als onze cliënten de salon tevreden verlaten, ben ik het ook!

 

Lisanne van der Veen

medisch pedicure

Ik werk hier op dinsdag, woensdag en donderdag. Binnenkort ook op maandag als ik mijn opleiding medisch pedicure heb afgerond. Ik werk met veel plezier hier in de praktijk en hoop u binnenkort te zien!

Miriam Kleijs-Vizee &

Anita Vermeulen

receptionistes

Een van ons is de eerste persoon die u in onze praktijk tegenkomt. Wij heten u dan ook van harte welkom.  We zien u graag komen en willen u ook graag telefonisch te woord staan. Tot snel dus.

Michelle Lens

medisch pedicure

Sinds oktober 2019 ben ik op maandag en vrijdag werkzaam in de praktijk. Na jaren in de zorg te hebben gewerkt heb ik besloten mijn kennis en ervaring uit te breiden tot medisch pedicure. Hierdoor ben ik in staat om deskundige voetzorg te bieden waarbij rekening wordt gehouden met uw ziektebeeld en/of bijbehorende complicaties.

Mijn doel is professionele voetzorg met een glimlach.

Faith Reuvers

medisch pedicure

Ik ben op de dinsdag, donderdag en vrijdag werkzaam hier in de praktijk. Ik werk hier met veel plezier samen met mijn collega’s. Graag zie ik u bij ons in de praktijk.

Amanda Hofman

medisch pedicure

Ik heb mijn basis diploma bij Roc Utrecht en mijn medisch pedicure diploma behaald bij Amice te Barneveld. Vervolgens heb ik in 2016 mijn diploma Medisch Pedicure Sport behaald. Als medisch pedicure kan ik alle soorten risicovoeten behandelen, waaronder diabetespatiënten. Ik heb de beheersing over specialistische technieken waarmee ik complexe voet- en nagelproblematiek kan behandelen.

Amanda werkt al jaren in de salon en weet altijd met een goede oplossing te komen voor mijn voetproblemen. Indien noodzakelijk verwijst zij ook naar de juiste producten om te gebruiken bij voetproblemen of geeft tips om bepaalde handelingen te doen. Zij is erg professioneel en gaat ervaren en praktisch te werken.