Manicurebehandeling
U kunt bij ons een manicurebehandeling (handverzorging) laten doen. Uw nagels worden keurig in model gevijld, de nagelriemen worden, indien nodig, teruggeduwd. Losse velletjes worden weggeknipt de nagels worden schoongemaakt en verzorgd. Als laatste wordt er een heerlijke massage gegeven aan hand en onderarm.

Handpakkingen
Vooral in de herfst en winter worden de handen erg droog door de kou en regen. We hebben verschillende mogelijkheden voor een heerlijk verzorgende handpakking.

  • Paraffinepakking
    Uw handen worden eerst gedesinfecteerd, daarna ingesmeerd met een crème. Dan moet u uw hand driemaal dompelen in warme paraffine. Er gaat een plastic zak en een badstof want om uw hand. Het geheel blijft ca. 15 minuten zitten. De paraffine wordt er dan afgepeld. Uw handen voelen hierna heerlijk zacht.
  • Crèmepakking
    Hierbij worden uw handen met een kwast ingesmeerd met een crème.  Dan gaat er een plastic zak over uw hand. Daarover gaat een behoorlijk warme want. Dit alles blijft ca. 20 minuten om uw handen. De wanten gaan er dan af en de crème wordt af gedept. Ook hierbij krijgt u heerlijk zachte handen.
    Handmasker

Wat wij niet doen is gel of harsnagels plaatsen op vingernagels.