logo_voetenbeer
thumb_images-Site_pro-voet

Nieuwsbrief Voetenbeer Q1 2020

IMG_2249
2020 De eerste twee maanden zijn voorbij gevlogen. En in mijn opvolging van Tineke wil ik ook graag de nieuwsbrieven in stand houden. Wel een nieuwsbrief in een nieuw jasje, zoals u in de praktijk ook heeft gemerkt. Velen van jullie zijn al voor een behandeling geweest dit jaar en hebben hopelijk ervaren dat er tijdens de behandelingen niets veranderd is.

Waarom ik de praktijk van Tineke overgenomen heb heeft u deels al gelezen in de vorige nieuwsbrief. Praktijken met meerdere pedicures zijn er niet zoveel in de omgeving, wat juist zo mooi is als opleidingsplek. Net zoals het aantal nieuwe medisch pedicures afneemt. Terwijl we allemaal steeds ouder worden en het enorm lastig wordt om zelf je nagels te knippen, laat staan je voeten goed te verzorgen. Toen ik hoorde dat Tineke graag wilde stoppen was mijn eerste gedachte dat de praktijk moest blijven voortbestaan in huidige setting. Na enkele gesprekken tussen Tineke en mij waren we er over uit dat dat moest lukken. Wel met de extra toevoeging van mij als podotherapeut. Waardoor u nu voor brede Voetzorg terecht kunt.

Na enkele opstartproblemen met zieke collega’s waardoor veel afspraken verzet moesten worden, niet op tijd binnen zijn van verschillende codes om te kunnen declareren, kunnen we nu zeggen dat voor ons alles op de rit is.

Maandelijks blijft er een product of behandeling centraal staan, wat we onder de aandacht willen brengen. Welk product of behandeling dit is staat onder andere vermeld op het televisiescherm in de wachtkamer. U kunt het product met korting kopen of uw afspraak met korting plannen.

In maart hebben we de aanbieding:
Nagels lakken (handen of voeten) inclusief nagellak (LCN) voor €15
IMG_2786
De facebookpagina van Tineke zal binnenkort komen te vervallen, en wilt u ons volgens op social media, kunt u ons vinden op:
https://www.facebook.com/gaanstaanpedicure/
Hier kan u meer informatie vinden en bent u sneller op de hoogte van het Gaan & Staan in de praktijk en alle nieuwtjes
gaanenstaanpedicureFB
De schoenen en Fits slippers en sandalen die in de wachtkamer staan zijn te verkrijgen via de podotherapeut, u kunt hiervoor een afspraak inplannen. De schoenen zijn speciaal ontwikkeld voor diabetici, al hoeft u geen diabetes te hebben om ze te dragen, de prijs varieert tussen de €70 en €130. FITS zijn handgemaakte slippers en sandalen met uw eigen voetbed, voor als u op (steun)zolen loopt ideaal voor de zomer. Als u toch moet wachten komen op het scherm wat modellen en kleuren voorbij, achter de balie ligt het stalenboek dat u kunt inzien.
Afbeelding2
Tineke wil iedereen nog eens enorm bedanken voor het mooie afscheid op 4 Januari. Het was enorm druk, erg veel mensen hebben de moeite genomen om Tineke nog even persoonlijk te spreken.
Een echte strenge winter hebben we niet gehad, we kunnen alweer uitkijken naar de zomer. De tijd om met mooi gelakte nagels te verschijnen. We hebben voor u nieuwe kleuren nagellak en Gellak in huis gehaald.

Nieuws uit onze praktijk

  • We feliciteren Anita. Zij is op 13 Februari Oma geworden van een gezonde kleindochter.
  • Sinds 1 Februari werkt ook Twan Regtien als podotherapeut op dinsdag op deze locatie.
  • We verwelkomen per 1 Maart een nieuwe stagiaire, Marcia Pietersma. Ze doet de opleiding tot pedicure bij Acuive Opleidingen. We wensen haar veel succes en werkplezier.
Colijnpark 170
pedicure@gaanenstaan.nu
Voetenbeer.nl
030-6038816
facebook linkedin 
161014_GS_Logo_Pedicures_CMYK
MailPoet